1265 lei reducere Terminal mobil Zebra TC55, 3G

itgstore.ro
Apreciaza Oferta0
2951,47 lei 4216 CUMPARA ONLINE
Apreciaza Oferta0
2951,47 lei 4216 CUMPARA ONLINE

Zebra TC55 – Un terminal rezistent la apa destinat oricarui mediu de lucru

Terminalul mobil Zebra TC55 este special construit pentru activitatile de lucru in teren in conditii dure si pentru asigurarea corespunzatoare si eficienta a functionarii. Terminalul dispune de un display VGA color touchscreen, de 4.3 inch, de inalta rezolutie, rezistenta la apa si uzura.

Acest display nu numai ca este mai mare ci si mai performant, fiind proiectat sa fie mai luminos atat in mediul interior cat si in cel exterior, toate acestea pe un consum minim de energie. Mai mult de atat, ecranul de tip capacitiv se ajusteaza automat in functie de tipul de mediu in care este folosit, facandu-l sa functioneze cu sau fara manusi, uscat sau ud, utilizand degetele sau un stylus.

Acest echipament mobil poseda caracteristici mecanice care asigura o functionare continua, in ciuda cazaturilor si expunerii la caldura, frig, praf si apa.
Testat in privinta rezistentei, dispozitivului i s-a atribuit clasa de protectie IP 67 pentru o protectie completa impotriva prafului, a caderilor de la o inaltime de 1.2 m si a lichidelor.