saratremo.ro

Magazinul de bijuterii SaraTremo are o pozitionare distincta pe piata din Romania. Nu doar bijuteriile sunt de calitate premium, ci si ambalajele care le insotesc, serviciile conexe gratuite (ambalare cadou, inserare felicitare etc) si suportul clienti rapid si eficient.

Valorile pe care nu le incalcam: calitatea premium a bijuteriilor, livrarea ultra-rapida, inserarea de modele si trenduri noi pe piata.

Noi nu vindem bijuterii importate din China si Turcia. Tot ce avem este import Italia, Brazilia si Thailanda, de aici si diferenta de calitate. In fiecare luna, adaugam minim 20 modele noi in portofoliul nostru. In afara de colectiile pentru femei, avem si colectii pentru barbati si copii.

Pentru fiecare bijuterie vanduta, oferim certificate de calitate si conformitate. La fiecare comanda peste 200 lei oferim transport gratuit, iar la comenzile peste 300 lei oferim si o bijuterie cadou.

Categorii
  • Toate
  • Promotii
  • Cupoane
  • Reduceri
  • Oferta Expirata
Reduceri de pana la 77% la bijuterii
Promotie
acum 2 ani

Reduceri de pana la 77% la bijuterii

77% reducere
Reduceri de pana la 77% la bijuterii: inele, cercei, bratari, coliere, pandative din aur sau argint, de cea mai buna calitate.
Mai multe oferte
Alte magazine
4fstore.ro4pet.roalcooldiscount.roaldoshoes.com.roalecoair.roaloshop.tvanswear.roartaceaiului.roastratex.robabyliss-romania.robestkids.robookzone.robottegaverde.rocartepedia.rocarturesti.rocartuseria.rocase-smart.rochicco.ro

Aboneaza-te la oferte

Reduceri Online
Logo