1300 lei reducere Nikon Z50 kit 16-50mm VR

shop.yellowstore.ro
Apreciaza Oferta+1
3.999,99 lei 5299 CUMPARA ONLINE
Apreciaza Oferta+1
3.999,99 lei 5299 CUMPARA ONLINE

Aparat foto mirrorless în format DX de la Nikon. Ideal pentru momente magice.
Captați frumusețea care vă face să vă opriți, cu aparatul foto mirrorless care se simte acasă în mâinile dumneavoastră. Culori bogate în lumină scăzută. O postură familiară dintr-un unghi neașteptat. Joc de umbre când soarele este sus. Aparatul foto mirrorless ușor și agil Nikon Z 50 asigură realizarea unor fotografii și filme remarcabile. Este rapid, puternic și simplu de utilizat.

Păstrați claritatea. Indiferent cum o încadrați.
Fotografiile și filmele 4K focalizate perfect abia așteaptă să le creați. Sistemul AF hibrid (focalizare automată) este rapid, precis și cursiv. Punctele AF de pe senzor acoperă 90% din cadru (aprox.), pe orizontală și pe verticală, asigurând o claritate remarcabilă de la o margine la alta a imaginii. Subiectele sunt focalizate indiferent dacă sunt fix în mijlocul cadrului, spre partile laterale ale acestuia sau sunt în mișcare.

Strălucitor când apune soarele
Fotografiați de voie ziua sau noaptea, grație sensibilităților la lumină automate din intervalul ISO 100–51200 și funcției AF în lumină scăzută. De la scene citadine la ora 3 dimineaţa, până la portrete în lumină scăzută, veți capta mai multe detalii în întuneric decât până acum.

Remarcabil pentru scene cu oameni
Portretele candide tocmai s-au îmbunătățit. Funcția inteligentă AF detecție ochi focalizează automat ochii subiectului, indiferent dacă acesta este singur sau se află în mulțime. Focalizarea rămâne clară chiar dacă subiectul se mișcă.

Tags: